Posted on

Animatievideo’s zijn zeer succesvol gebleken voor veel marketingcampagnes en campagnes voor scholen, hogescholen, muziek en ook voor het opbouwen van schouders voor klimaatverandering, animaties kan alles op een leuke manier uitleggen. 

Ik ben bezig geweest met het onderwerp animatie bij Channel Orange en de invloed ervan op kinderen, en ik weet dat het leerzaam kan zijn. Ikzelf en sommige volwassenen zijn zich niet bewust van het idee dat een kind slimmer kan worden dan een volwassen man, en kunnen dus heel wat manieren bedenken om computervaardigheden te ontwikkelen. Deze nieuwe computer- en videospelletjes en animaties helpen de cijfers van kinderen en de kinderen weer aan het computerspelletjes en animaties krijgen wordt door de ouders zeer op prijs gesteld.

Opnieuw weten jullie marketingoeroes wat we nodig zullen hebben bij Channel Orange Op zoek naar video die uw klanten kan aantrekken. Het moet iets zijn dat mensen helpt met hun bedrijf en wat slimme maar ook persoonlijke dingen laat doen. Het kan iets zijn dat ze zullen houden

www.channelorgange.nl